Claim uw positie
Beste in
 
 

Beste Yogastudio in Den Helder

 

WELKOM

 

Senzadi Yoga is een sfeervolle boutique yogastudio in het centrum van Den Helder. Een fijne plek voor jouw dagelijkse dosis ontspanning en selfcare. Wij hanteren kleine lesgroepen waardoor er meer tijd en persoonlijke aandacht is voor jou.

 

RELAX, ENJOY & EXPLORE

Yoga helpt bij een gezonde levensstijl waarbij je meer bewustwording, balans en focus zult ervaren. Dichter bij jezelf. Even lekker ontspannen? Meer rust in je hoofd? Een sterker lichaam en meer flexibiliteit? Wat jouw motivatie ook is, je bent van harte welkom! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

 

OVER MIJ

In 2016 volgde ik, na herstel van een stevige burn-out, een 200 uurs yoga teachertraining bij Johan Noorloos. Yoga bleek voor mij life-changing! Al gauw werd duidelijk dat ik energie krijg en blij word van het delen van mijn kennis en ervaring met anderen. Yoga geeft mij energie, rust en overzicht. Ik voel mij meer verbonden met mijzelf, meer uit mijn hoofd, meer in mijn lichaam. Yoga zorgt dat ik beter mijn grenzen bewaak en meer voor mijzelf durf te kiezen en mijn hart volg. Yoga is voor mij a life-time commitment.

Namasté,

Nadya Zondervan

overmij